Teamleader CRM Systeem

Werk slimmer, efficienter en productiever met het CRM systeem van Teamleader.

Onmisbare software voor elk bedrijf dat in één oogopslag overzicht geeft in lopende opdrachten, klantrelaties, zakelijke kansen en financiële status.
De nummer één zakelijke software voor:
– (klant)relatiebeheer
– projectmanagement
– stroomlijnen van processen
– facturatie
– samenwerking
– ticket systeemTeamleader gratis demo

Eén database voor al je contacten
Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.
Meetings, taken en calls in één gedeelde kalender
Plan je werk in één overzichtelijke agenda en plan taken, meetings en telefoongesprekken voor jezelf en collega’s in. Moeiteloos uren registreren van alles wat je doet. Deel agenda’s om inzicht te krijgen in elkaars planning. Synchroniseer je agenda gemakkelijk met Google Calendar, Office 365 of iCloud.
Gespreksgeschiedenis achter één klik
Leer je klanten écht kennen: bewaar de gespreksgeschiedenis om een gesprek precies daar waar het stopte weer op te pakken. Dit helpt je om vertrouwen te bouwen en je sales een boost te geven – en bespaart tijd omdat je geen e-mails en documenten hoeft door te spitten.
Overzichtelijke sales follow-up
Maximaliseer je verkopen door iedere verkoopkans perfect op te volgen. Volg iedere deal vanaf het eerste contact tot aan de laatste factuur. Teamleader vertelt je precies wanneer je in actie moet komen, zodat je meer deals sneller sluit.
Digitale offertes in je eigen huisstijl
Maak professionele offertes in je eigen huisstijl. Sluit deals sneller door ze online te versturen en goed te laten keuren: jij ontvangt een melding als je potentiële klant de offerte bekijkt of accepteert.
Inzicht in actiegerichte statistieken
Verkrijg actiegerichte statistieken van je verkoopprestaties. Inzicht in de winst van je bedrijf en het bedrag dat nog openstaat in onbetaalde facturen. Zie hoe je het doet in vergelijking met je doelen en onderneem de juiste acties om je verkoopproces dagelijks te verbeteren.

Teamleader maakt het werk makkelijker! Van het eerste klantcontact tot de betaalde factuur:
met Teamleader werk je efficiënt en overzichtelijk, alleen of met een team, van begin tot eind.

Ja, bij deze vraag ik graag een vrijblijvende demo aan van dit CRM Systeem.